Novex

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Novex

HPM Legal is aangesloten bij NOVEX, de Nederlandse organisatie voor executeurs. NOVEX is een vereniging van en voor executeurs en vereffenaars. Het doel van de NOVEX is kennis bij particulieren te verbreden en vooral om de vakbekwaamheid en professionaliteit van de aangesloten leden te bevorderen. Enkele keren per jaar worden er verdiepingscursussen georganiseerd voor de leden. Tijdens deze leergangen geven deskundigen op universitair niveau inzicht in het optimaal afwikkelen van complexe nalatenschappen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat HPM Legal op de hoogte is van de meeste recente wetgeving en rechtspraak. Tel daarbij onze praktijkervaring en u kunt er van op aan dat u in HPM Legal een ervaren partij vindt, die u op verschillende gebieden kan bijstaan.

Werkwijze

HELDER EN DUIDELIJK, ZONDER VERASSINGEN

Stap 1

Na het eerste contact, telefonisch of via de mail, maken we een afspraak bij ons op kantoor voor een intakegesprek. Wat is uw situatie? Waarnaar bent u op zoek? Maar vooral, waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Stap 2

Uw huidige en/of toekomstige situatie wordt uitgebreid in kaart gebracht. Welke weg wilt u bewandelen. We zetten alle afspraken helder en duidelijk op papier, zodat we beide niet voor verassingen komen te staan.

Stap 3

Als alles naar wens op papier staat tekenen we een overeenkomst. Hierin staat exact vermeld van welke diensten u gebruik wenst te maken. In de overeenkomst vermelden we tevens transparant welke kosten hiermee gemoeid zijn.

Stap 4

Als de dienstverlening ten einde is, volgt een evaluatiegesprek op kantoor. Hierbij lopen we alles nog een keer na, waarbij we uiteraard hopen dat u tevreden bent over de geleverde diensten. Uiteraard kunt u altijd een beroep op ons blijven doen als u daar behoefte aan heeft.